(пусто)
 
Русский  Украинский 
Каталог магазину Київ-Спорт
Доставка по Києву при покупці від 1000 гривень - безкоштовно!
До 1000 – самовивіз (Київ, вулиця Братиславська,7) або доставка кур'єром – 70 гривень.

Доставка Україною після оплати, здійснюється Новою Поштою протягом доби та оплачується покупцем.


Купить Adidas в Киеве

Новости RSS 2.0

Наші ціни незмінні!

Курс змінився, податки оплачено, ціни в гривнях - такі самі. Смерть москалям!

Нові надходження Тріко для важкої атлетики.

Нарешті! Нові надходження на склад тріко для чоловіків та жінок, а також штангеток.

Нові надходження!

У травні очікуйте на нові надходження товарів Адідас з боксу, тайського боксу, кікбоксінгу, а також на нові спортивні сумки!

В мае ожидайте новые поступления товаров Адидас по боксу, тайскому боксу, кикбоксингу, а также на новые великолепные и удобные спортивные сумки!


	

Футболки адидас ориджинал

 Футболки адидас ориджинал снова с середины мая, по многочисленым просьбам, возвращаются в наш интернет магазин Адидас Киев Спорт. Мужские, женские, детские футболки для бега, футбола, тренировок и просто прогулок, всех размеров, от модных дизайнеров и повседневные. Только оригинал от официального импортера!

Футболки адідас ориджинал знову з середини травня, за численними проханнями, повертаються в наш інтернет магазин Адідас Київ Спорт. Чоловічі, жіночі, дитячі футболки для бігу, футболу, тренувань і просто прогулянок, всіх розмірів, від модних дизайнерів і повсякденні. Тільки оригінал від офіційного імпортера!

Green Hill кимоно и перчатки

 Green Hill кимоно и перчатки - обратите внимание на обновленную коллекцию от известного бренда Green Hill. Требуйте свою скидку и бесплатную доставку в Киеве, Львове, Одессе, Луцке, Тернополе, Харькове, Запорожье.

   Green Hill кімоно і рукавички - зверніть увагу на оновлену колекцію від відомого бренду Green Hill. Вимагайте свою знижку і безкоштовну доставку в Києві, Львові, Одесі, Луцьку, Тернополі, Харкові, Запоріжжі.

Скидки на спортивные сумки Adidas

Скидки на спортивные сумки Adidas, на некоторые модели более 40 процентов. К примеру, вот такую модель можно купити на 800 гривен дешевле!

 Знижки на спортивні сумки Adidas, на деякі моделі більш 40 відсотків. Наприклад, Super Sport Bag Judo можна купити на 800 гривень дешевше!

 

Снижение цен на всю линейку для Пауэрлифтинга

  Вниманию штангистов, гиревиков, всех богатырей! Магазин Адидас Киев Спорт объявляет о снижении цен на всю линейку для Пауэрлифтинга!

  Увазі штангістів, гирьовиків, усіх багатирів! Магазин Адідас Київ Спорт оголошує про зниження цін на усю лінійку для Паверліфтингу!

Новинки адидас

   Новинки адидас в разделах боксерки, штангетки, борцовки, шлемы для бокса, кимоно для дзюдо Не упустите шанс купить экипировку для единоборств adidas по низкой цене!

   Новинки адідас в розділах боксерки, штангетки, борцовки, шоломи для боксу, кімоно для дзюдо Не упустите шанс купити екіпіровку для єдиноборств adidas за низькою ціною!

Кимоно для дзюдо Украина

  Спешим поделиться хорошей новостью. Униформа для дзюдо с полосами в цветах украинской сборной белого и синего цвета уже доступна на нашем складе в Киеве. Гордимся своей страной! Осуждаем олигархов от власти.

Новогодняя Акция.

Здравствуйте.

Предлагаем Вашему вниманию Акцию на все товары Адидас нашего интернет-магазина http://kiev-sport.com/

Если Вы оплатите товар АДИДАС до 8 ЯНВАРЯ в нашем магазине Адидас Киев - ПОЛУЧИТЕ новогоднюю скидку от 50 до 1000 гривен.